Ett litet företag som älskar frukt

Vi som jobbar på Brämhults ser oss inte som juiceproducenter. Riktigt god juice är ingenting man producerar, den pressar man av färsk frukt. Svårare än så är det inte. Och det är vi väldigt stolta över.

 

Mest pressar vi apelsiner, men det var med morötter det började. Hösten 1947 började en kvalitetsmedveten man som hette Sigvard Berggren att sälja nypressad morotsjuice. Juicen var nyttig och människor tyckte om den. Allt fler började fråga om inte företaget kunde tänka sig pressa färska frukter också.

 

Och det kunde vi! Idag hittar du mellan 20 och 25 olika juicer och smoothies ute i butikerna, inte bara i Sverige utan i hela Skandinavien. Vilken som just du gillar vet vi inte. Men vi ser till att du kan välja mellan nypressade juicer, drycker och fruktiga smoothies. Fortfarande drivs vi av samma kvalitetstänkande som Sigvard. Det hoppas vi att du märker!

 

Någon som känner till vårt kvalitetstänkande är den svenska kungafamiljen. Brämhults Juice är Kunglig Hovleverantör sedan 2005. Det är något vi är oerhört stolta över. Vill du hälsa på hos svenska kungahuset, titta på www.royalcourt.se.