En smoothie ska inte bara vara god. Den ska göra gott också

Vi på Brämhults har alltid trott på att det naturligt goda är bäst för både kropp och själ. Därför är även våra smoothies gjorda på 100% färska frukter och grönsaker som har mosats, krossats och pressats utan vare sig krångliga processer eller konstiga tillsatser. Och för att de ska göra ännu mer gott har vi även blandat ner örter, bär och alger som är speciellt kända för sina välgörande egenskaper. Idag finns våra smoothies i fyra olika smaker. Allihop lika naturligt laddade med allt som piggar upp, stärker och lindrar - från nyttiga antioxidanter med de viktigaste vitaminerna, till proteiner, fibrer och mineraler.

Ananas och Mango smoothie

med apelsin och banan

Mango växer i stora, ofta upp till 40 meter höga, träd. Ursprungligen kommer mangon från bergsområdena i Himalaya och Burma. I Indien odlades mango flera tusen år före vår tideräkning. I denna tropiska smoothie blandas mangon med apelsin, ananas och banan som ger en frisk smak och för tanken till varmare breddgrader.

Innehåller juice av ananas (40%), mosad banan, krossad mango (20%) samt juice av apelsiner. Inte från koncentrat.

Näringsinnehåll/100 g

Energi 290 kJ/70 Protein 1 g Kolhydrater 15 g
Fett <0,5 g Vitamin C 15 mg*
* 19% av rekommenderat dagligt intag, RDI (RDI för vuxna är 80 mg/dag).

Blåbär och Hallon smoothie

med apelsin, ananas och banan

Blåbär och hallon är en ljuvlig kombination som verkligen smakar svensk sommar. Visste du förresten att 17 procent av Sverige täcks av blåbärsris?

I denna lena smoothie blandas blåbär, hallon och banan med fräschheten från apelsin och ananas. En av våra populäraste produkter!

Innehåller juice av apelsiner och ananas, mosad banan samt krossade blåbär (12,5%) och krossade hallon (12,5%). Inte från koncentrat.

Näringsinnehåll/100 g

Energi 240 kJ/60 Protein 1 g Kolhydrater 12 g
Fett <0,5 g Vitamin C 15 mg*
* 19% av rekommenderat dagligt intag, RDI (RDI för vuxna är 80 mg/dag).

Jordgubbar och Passionsfrukt smoothie

Säsongens Smoothie

Vi blandar de frukter och bär som smakar bäst för säsongen. Just nu är det jordgubbar och passionsfrukt. För att släcka törsten, toppade vi det hela med ananas. Och så lite banan på det. Mmmmm, tänker du. Vi håller med.

Innehåller juice av ananas, mosad banan, krossade jordgubbar (35%) och juice av passionsfrukt (4%).

Näringsinnehåll/100 g

Energi 240 kJ/60 Protein 1 g Kolhydrater 12 g
Fett <0,5 g Vitamin C 13mg*
*16 % av rekommenderat dagligt intag, RDI (RDI för vuxna är 80 mg/dag).