Fråga oss

Säsongens smak

Höst och vinter är verkligen högsäsong för citrus! Apelsinerna vi pressar till juice följer vi runt världen och köper in från de länder de är i säsong. Här kan du läsa mer om fruktens säsong och inköpsländer. 

SÅ LÄNGE SKÖRDEN RÄCKER

Blodapelsiner har en mycket kortare säsong och eftersom vi bara pressar färsk frukt så finns den juicen i butik under en begränsad tid. Fruktsäsongens tid varierar såklart, hur lång eller kort den blir beror bland annat på hur vädret är i odlingsländerna.

C Blodapelsiner mognar mellan januari till april. Beroende på hur säsongerna blir hoppas vi att kunna pressa solmogna och nyskördade blodapelsiner från v. 3.

Vi vet att du längtar - det gör vi också! Håll utkik i butik och på våra sociala medier, vi lovar att berätta så snart säsongens smak är på väg till presseriet!

Blodapelsin

Blodapelsin

- Brämhults forum -

om miljö och hållbarhet