BRÄMHULTS X CHOKLADFABRIKEN

EN INNOVATIV SMAKUPPLEVELSE AV HÖGSTA KVALITET

Tillsammans med Chokladfabriken presenterar vi två exklusivt framtagna praliner som bjuder in till en innovativ smakupplevelse. Samarbetet symboliserar en perfekt harmoni av smakfull konst och visionärt hantverk, vilket förstärker Brämhults engagemang för kvalitet och innovation.

Med en gemensam passion för kvalitet och noggrant utvalda ingredienser, har man tillsammans med Chokladfabriken skapat två olika praliner där Brämhults Drycker inte bara inspirerat till smakkombinationerna – de har använts som ingredienser under tillverkningen. Både ”Blåbär och Svarta Vinbär”, samt ”Jordgubb och Lime”, representerar en perfekt balans mellan tradition och innovation. Detta banbrytande samarbete, som är Brämhults första någonsin, markerar inte bara en milstolpe i varumärkets historia; det är en berättelse om kreativitet, och vidare även en hyllning till naturens smaker och hantverkets konst.

Kärleken till råvarornas ursprung är tydlig hos de båda varumärkena, och med tanke på att chokladens huvudingrediens är kakao, som i sin tur kommer från kakaofrukten, ser man även den naturliga koppling som finns mellan två till synes olika världar.

Produkterna kommer att säljas exklusivt i Chokladfabrikens butiker och på deras hemsida under en begränsad period.